viernes, noviembre 22, 2024
InicioNewsEntrevistasConsellos para o menú de Nadal do novo estrela Michelín, Brais Pichel

Consellos para o menú de Nadal do novo estrela Michelín, Brais Pichel

Nada de tirar comida. O chef galego de 31 anos que acaba de ser nomeado estrela Michelín, Brais Piche, ao fronte do seu restaurante Terra, en Fisterra, recomenda aproveitar as sobras para facer croquetas, buñuelos ou salpicón.

A súa recomendación para os nosos menús destas festas é non desperdiciar alimentos, senón sacarlles o máximo proveito transformándoos: se facemos cocido e sobra, facer unhas croquetas é unha opción riquísima, sustentable e económica, igual que se nos sobra peixe podemos sorprender cuns riquísimos buñuelos ou se nos sobra marisco, podemos preparar un salpicón para nota.

Cun equipo de 3 persoas, Brais Pichel conseguiu a 19ª estrela Michelín para un restaurante galego. Na seguinte entrevista coñecemos máis da súa historia e da súa cociña:

مقالات ذات صلة

OUTRAS NOVAS