martes, noviembre 26, 2024
InicioComarcasVal de Miñor"Terían que termos deixado abrir dentro en Semana Santa"

«Terían que termos deixado abrir dentro en Semana Santa»

Pedro Villamarín, xerente dun local da hostalería en Baiona, explica que «o consumo no interior dos locais en Baiona tería que ser antes, en Semana Santa»

Sanidade vén de situar a Baiona no nivel medio de restricións. Isto quere dicir que a hostalería do municipio pode atender, de novo, no interior dos locais ao 30% do aforamento e á metade da capacidade no exterior. Desde antes de Semana Santa, rexían no concello as normas do nivel alto polo que os hostaleiros e as hostaleiras só podían abrir ao 50% nas terrazas.

Con todo, Villamarín asegura que isto «tiña que chegar antes, en Semana Santa, que é cando podiamos aliviar a situación económica do sector da hostalería».

A conversa completa, aquí:

 

 

مقالات ذات صلة

OUTRAS NOVAS